Wéber Gábort melyik kommentátorral tudnád elképzelni hosszútávon?
Nekem a pádádádádádádádámdám és Czollner kollektív lejáratásán kívül semmi más nem maradt meg abból a korszakból. Még a Rájkönen a falban óbégatása néha-néha rémálmokat idéz elő, de kezd elfakulni már ez az emlék is.
Vannak igényesebb nézők, vannak, akiknek jó a moslék is. A kommentátor dolga meg azt leközvetíteni, ami a futamon történik. Ha a futam unalmas, arról a kommentátor nem tehet, erőltetni nem kell, hogy izgalmasabb legyen, mert abból szar lesz.
Kérdezem újra: mi a szórakoztató abban, hogy megalázó stílusban beszél valaki a munkatársával? Még egy gyárban oké, a csürhe röhög egy jót rajta, viszont egy TV adásban ez eszméletlenül kínos, de az a baj, hogy neki, akinek kéne, nem, csak a nézők egy részének.
Inkább legyen valaki csendes, mint egy szikla, mintsem üvöltsön üresen, mint a szél. Egy unalmas futamot pedig másképp is fel lehet dobni az udvari bolond szerepvállalásán kívül is.
Nem szörnyetegnek próbálom beállítani, és nem is az a lényeg, hogy milyen ember. A lényeg, hogy nem szakkommentátor, se nem kommentátor, csak egy ordítozó elmebeteg. És ez úgy nyer a legkönnyebben igazolást, ha kivesszük a közvetítések alól a képet, és csak a hangot hallgatjuk.
Gyula még ennél is kevesebb volt, de emberileg mindenképp több. Az, hogy nem szólt neki vissza, pusztán azt tükrözi, hogy sokkal érettebb nála, és tisztelte, mert régebb óta volt a szakmában, mint ő, így nem érezte jogosnak, ha neki menne, élcelődne vele. És egy szerény, őszinte ember, nem álszent.
Nem hiszem, hogy jelent bármit is az, hogy Héder a mai napig legjobb barátja. Ez se nem emberileg, se nem szakmailag nem tesz többet Palikhoz. Az, hogy valakinek szar napja van xy ok miatt, még nem jelenti, hogy máson kell levezetni. Aki normális, az ilyen helyzetben is megtudja őrizni a hidegvérét, és nem förmed rá másra, mert neki rossz, és ki kell adnia.
A Gyulás trollkodása nem volt jó, de amikor épp mást csinált az se volt kifejezetten jó. Volt egy-két megszólalása, amit 140 dB-en ordított a mikrofonba, és az emlékezetes maradt néhány ember számára. Az szerintem illúzió, hogy az ordított szöveg tartalma miatt van ez, én úgy gondolom, hogy az ordenáré stílus miatt maradt emlékezetes.
Pontosan ez a lényeg, az akkor korba beleillett a "szálguldó cirkusz" mentalitás. Ez sem másabb, mint hogy valakiknek Wéber egy zseni, valakiknek meg jobb lenne ,ha már nem lenne adás közelben.
#17 válasz
Meghackelik bizonyos feliratkozó számmal bíró YT csatornákat, majd BitCoin konferenciákat kezdenek el közvetíteni, hogy ez mért jó nem tudom, de a YT tilt érte és mivel magasról tesznek az emberekre, így meg sem vizsgálják és bele sem gondolnak, hogy maga a tényleges felhasználó nem csinált semmit, így végleg törlődik akár évek munkája is....kivéve ha van valami "céged", aki YT-on járatos, nekik van egy cseppel több esély a visszaszerzésre és adatmentésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!