Adam Sandler vagy Rob Schneider a rosszabb színész?
Sandlerrel mi a.gond? Voltak jó és f*s filmjei mint mindenki másnak.
Adam a Nagyfiúkban jó volt.
Bár ez az én meglátásom.
Kérdező, te miért nem kedveled? Kíváncsi lettem
Egyik rosszabb mint a másik.
Kb. ilyen Steven Seagal, Lorenzo Lamas, Michael Dudikoff kategória, csak amíg azok az akciófilmekben erőlködnek, addig ezek "vígjátékokban" (muszáj voltam idézőjelbe tenni, mert egyáltalán nem viccesek azok a borzalmas filmek, csak annak szánták őket) kínlódnak.
Mindketten borzalmasak, egy mosolyt se tudtak csalni az arcomra. Nehezen nevezhetőek humoristáknak, ha az ember soha nem nevet rajtuk. Még Rebel Wilson is szórakoztatóbb, mint ők.
Amúgy gáz, mert a filmjeik ötletei egész jók, a forgatókönyv jó, de ők mint színészek 0-k, egyszerűen nem jön át a humor!
Míg pl Melissa McCarthy kiválóan alakít, de pocsék amit megírnak neki, azért élvezhetetlen...
3: Sandlernek volt egy ÉRTÉKELHETŐ, de közel sem jó filmje, és az a Távkapcs volt. Az összes többi a hígfos és keményszar közötti minőségben lappang.
Azt nem írtam, hogy nem kedvelem. Nem ismerem személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!