Hollywoodi színészek miért jutnak oda,hogy iszonyat béna filmekben szerepeljenek mint pár éve Nicolas Cage ?
Nical Cage-nek tényleg borzasztó szar filmjei vannak,és az is igaz hogy Bruce Willis is a f..z rosszabbik végén áll.
Szerintem már csak a pénz miatt csinálják,nincs bennük meg az a lelki löket vagy nem is tudom mi.
De például én Daniel Radcliffet sem értem hogy a Harry Potter után miért szerepel például egy Escape from Pretoriában...
Vagy pl samuel l jackson a pókemberben.
- Pont nem hívták máshova.
- Nagyon kellett a pénz.
- Viccesnek találta, vagy szimplán csak egy könnyű melónak két komolyabb szerep között.
Stb
3.) Samuel L jackson azért volt a Pókemberben mert a karaktere már az univerzum szerves része és valószínűleg már évekkel előtte leszerzőttették x mennyiségű filmre.
Kérdező:
Mondanám, hogy mert kell a pénz de ezek az emberek valószínűleg szépen eléldegélnének a jelenlegi vagyonukból. A legtöbbjük szerintem úgy van vele hogy most már befutottam, azt csinálok, amit akarok. Ha ez egy érdekes projekt amiből egy B kategóriás film jön ki vagy egy elborult koncepció ami ha szar is, vicces volt benne lenni akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!