Zimány Lindának miért nem teszi már fel valamelyik riporter azt a kérdést, hogy honnan van az a mérhetetlen mennyiségű luxusterméke?
Tisztában vagyok ezek áraival, kizárt hogy neki havi több milliója lenne ilyen ruhadarabokra. Múltkor rákerestem a Balmain zakóra (amiből több darabja is van), kb.500.000 Ft-ba kerül. Elhiszem én hogy celeb, meg influenszer no meg ügyvéd, de ezekhez kb.egy nyugati fizetés sem elég.
Tudom, mi közöm hozzá, de eléggé bicskanyitogató ez az életstílus és még az arcunkba is tolja.
5-ös, azért a Balmain meg a Chanel nem szponzorálja, kb azt sem tudják, hogy a világon van. :D Lehet, hogy egy magyar márka fizet neki, hogy a ruháit hordja, de ne gondoljuk már azt, hogy az nyugati színvonalú összeg. Magyarországon vagyunk. :D itt egy falunapi hakniért max 100 rugót kap valaki, de azért már kiáll kornyikálni egy órát.
Linda szülei sem gyári munkások, az biztos, az anyuka meg tolta ezerrel versenyekre.
Szomorú, hogy egy anya ezt teszi a gyerekével...
Na a lényeg, hogy kb 10 éve volt az a Dubajos botrány, amiben egy szépségverseny szervező vagy ki vitte ki a lányokat, több celeb mellett az ő neve is ott volt a "tanúk" listáján...amúgy szerintem ez most is így működik, bár ne gondoljuk azt, hogy amit az instán látunk, mind igaz....
Valaki csak bemegy a boltba, felpróbál egy ruhát, lefotózza, aztán kiteszi, mintha megvette volna....vagy mások kocsija előtt pózol stb...
Te jó isten hogy néz ki ez a nő "élőben" 😂 kb eltűnt az orra a nagy fejéhez képest.
Na de mondjuk ez az egész video kb vicc. A két bájgúnárt se lehet komolyan venni. 😃
Amúgy vicces, hogy már 20 éve úgy hivatkozik magára, hogy "ügyvédjelölt". :D
Nem hiszem, hogy valaha kap 1 komoly megbízást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!