Csobot adél miért vigyorog ennyit?
Figyelt kérdés
Már elnézést, de mintha vmi mentális problémája lenne. Egyrészt infantilis, másrészt eléggé ijesztő. Konkrétan minden képen vigyorog.2021. júl. 17. 04:47
1/9 anonim válasza:
Boldog. Amúgy a foglalkozásához tartozik, hogy mosolyogjon.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem, de ez már természetellenes, szinte életidegen.
2021. júl. 17. 04:54
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy inkább felszínes, mint boldog, mert én még egy értelmes interjút sem láttam tőle, ott is mindegyikben vigyorog, mint egy elmebeteg.
2021. júl. 17. 04:55
5/9 anonim válasza:
Itt részletesen beszél róla:
6/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 miert van kenyszerzubonyban?
amugy hiperaktiv lehet ugy izeg mozog es kapkodja fejet
igy valamilyen szinten infantilis es szellemi beteg is lehet de hat ki nem az csak eppen masban?
mi a gond tehat? kellene valamit tenni? vagy csak "segiteni" akarsz neki?
ha o ilyen akkor hogyan segitenel? Akkor mar nem lenne o
majd onmaga ha tenyleg komolyodik (mivel nem kovettem figyelemmel igy nem tudom regebben milyen volt) akkor fog
7/9 A kérdező kommentje:
5: megnéztem, szerintem egy értelmes, komplex mondatot sem normálisan elmondani, valami beszédzavar tuti van benne. Az affektálás pedig csak ráadás, próbál nagy szavakkal dobálózni, de nincs mögöttük tartalom.
2021. júl. 17. 15:29
8/9 anonim válasza:
Próbálja a műmosolyával elfedni az észbeli képességeinek hiányát, sajnos, ez sohasem sikerül neki.
9/9 anonim válasza:
Azt hiszi, hogy akkor szebb lesz.
Hiú ábránd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!