Mi történt Millie Bobby Brown-nal?
Hát, fogalmam sincs, szerintem együtt van a csávóval, aki látszólag is biztos jóval idősebb a csajnál, ahogy láttam, Millie 16-17 éves, a csávó szerintem már biztos hogy meg van 20, lehet több.
És gondolom ki akadtak, hogy hát "ő még csak 16 éves"
Szerintem ennyi a sztori.
Ez nem most történt, csak most került a nyilvánosság elé.
Kiderült, hogy Millie 16 éves korában járt ezzel, az akkor 20 éves sráccal. A srác kb. egy hete Instagramon egy élő videóban undorítóan beszélt Millie-ről és elég részletesen beszámolt a szexuális életükről, illetve azt is mondta, hogy 8 hónapig együtt élt Millie-vel és a családjával.
Egy olyan pletyka is elkezdett terjedni, miszerint Millie szülei "szervezték" az egészet. Eszerint a pletyka szerint a szülők megtalálták TikTok-on a srácot és "ideális férj jelöltnek" gondolták Millie-nek.
Az Egyesült Államok egyes államaiban 18 éves kor alatt nem legális 20 éves vagy annál idősebb emberrel együtt járni, a szexuális kapcsolat meg pláne illegális. Szóval röviden ennyi a történet. A legtöbb ember aki foglalkozik ezzel azt "követeli", hogy a srácot (és egyesek szerint Millie szüleit is) zárják börtönbe.
A 6. válaszoló vagyok.
A legtöbben az angol "grooming" szót szokták használni a srácra, ami ebben a helyzetben kb. azt jelenti, hogy a fiú, Millie bizalmába férkőzött a (szépen mondva) "hálószobai dolgok" érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!