Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hódi Pamelának is vaj van a...

Hódi Pamelának is vaj van a füle mögött?

Figyelt kérdés

Korábban felesben nevelték a gyereket, most bíróságra járnak mert Pamela el akarja perelni a gyereket. Ezt az ogre nyilatkozta negatív értelemben Pamelaról.

Erre tegnap este Pamela kiadott egy hosszú monológot instán, hogy nem minden az, aminek látszik és, hogy ő a lánya érdekeit tartja fontosnak.

Én oda kommenteltem, hogy igen bárki bármit bekamuzhat. Elég nehéz eldönteni, hogy az ogre drága nyaralásai a kislányával például, hogy most valóságos e, hogy a kislány érdekeit nézi és ő is a legjobbat akarja neki. És, hogy odavissza bárki előadhat akarmit. Én azt javasoltam Pamelának, hogy adja elő az igazságot, mert ő így tényleg rossz fényben mutatkozik. Egy rossz bántó szót nem írtam, próbáltam tárgyilagos lenni.

Erre reggelre eltűnt a kommentem. Pedig még más is írt hozzá. Ha egy anyuka hó tiszta, az apuka meg egy fekete bárány. Akkor miért nem mondd konkrétumokat. Ha nem mondd semmit, mi értelme ennek a kiírásnak?

Nekem az a sejtésem, hogy Pamelának is vannak rejtegetni valói. És ezért nem adja ki az ogrét.

Amúgy egy darab negatív komment sincs, de az enyém egy jó tanács volt, abszolút nem negatív.

Mielőtt félreértenetek, én mindkettőt ruhellem. De mivel annak idején néztem az édes életet, érdekel a sorozat 😁

Tudom, hogy sokakat nem érdekel, ez rendben is van szerintem, de tényleg rengetegen foglalkoznak ezzel, több száz komment érkezett már.

2021. júl. 11. 07:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy Berkinek sincs..
2021. júl. 13. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztos pamelamak is van vaj a füle mögött, milyet hisztizett pl azon is hogy mazsi testvére hozta haza natit amerikabol a beleegyezése nélkül. Amikor krisztián azt állította, tudja bizonyítani hogy pamela nem mond igazat, egyből az jött, hogy jajj nati miatt hagyjuk a nyilvános vitát. 😅

Amúgy senki nem kötelezte hogy fél év után csináltassa fel magát a berkivel, ő már akkor is idióta bunkó volt, nem árult zsákbamacskát.

E nélkül pamika valószínűleg éppen egy szoliban ülne recepcióskent, szóval lehiggadhatna. :D

2021. júl. 13. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

oldalakon keresztül ír a Berkirol, de őt hidegen hagyja.... 😂😂😂

En ugy szeretem az ingyen cirkuszt👏👏👏👏

2021. júl. 13. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem Pamela pont most taktikaból csapta ki a cirkuszt megint. Arra pályázott, hogy bevarjak a börtönbe. Jó is lett volna ...😏
2021. júl. 13. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejött bencével, sorra járta a beszélgetős műsorokat, és krisztiánt szidta... legjobb volt mikor bence is ott ült mellette, az meg csak krisztian így krisztian úgy... 😀😀

Profi ebben, hogy azt játssza ő csak azért nyilatkozik mert muszáj már neki megszólalnia. Mint mikor azt mondja szívességet tesz, hogy bepillantást enged a magánéletébe, holott megbolondulna ha nem foglalkoznának vele. Akkor miből lennének ingyen bútorok? 🤣

2021. júl. 14. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, gondolom berki büntető ügye miatt időzitette mostanra a pert.

Jo ideje nem képes elfogadni, hogy ott is boldog nati, és hogy mazsival is el van. Mondjuk az meg a másik agyhalott, én se szívesén engednem hozza a gyereket, dehát ahogy szokták mondani, ezt a virágot pamela szakította, akkor szagolja is.

2021. júl. 14. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!