Mit gondoltok Szabó Kittiről, Anzselika Habpatronról, Chloe from the woods-ról, Papp Inez Hildáról és Viszkok Fruzsiról?
Szabó Kittit alapvetően szeretem és követem, csak a gyerek téma esetében nem én vagyok a célközönség, azt unom.
Anzselika Habpatronról még sose hallottam.
Viszkok Fruzsit nem igazán ismerem, egyszer-egyszer belenéztem a videóiba, de borzaztó unalmas nekem.
Chloe from the woodsnál szintén nem én vagyok a célcsoport, érdektelen számomra.
Papp Inezt nem igazán kedvelem, erőltetett a stílusa és eléggé kiakadtam régebben egy megjátszott videóján, ahol "összeveszett" a pasijával, nem is nagyon követtem. Utoljára a plasztikás videóját láttam, ott meglepődtem rajta, hogy milyen éretten kezelte a témát, kellemesen csalódtam. Követni viszont nem követem szorosan a munkásságát.
Egyedül Szabó Kittire vagyok közülük feliratkozva.
Viszkok Fruzsiról annyit tudok hogy
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Bár a nevét se tudják leírni helyesen.
Anzselika Habpatron az zseniálisan össze van rakva, hibátlan paródiája a youtube pojácáknak
A többiről nem is hallottam.
6! VF mint nőideál?? 😁
Omg
Ha látnák élőben, ilyesmit biztos nem állitanának. 😁
egyiket sem ismerem, de rájuk néztem. hát köszi, de egyik sem érdekel.
amúgy imádom hogy egyeseket azért pontoznak le, mert nem kedvelnek valakit.
Szabó Kitti: végtelenül bugyutának tartom a stílusát, régen viccesnek találtam, de azóta olyan feelingje van a dolognak, hogy mindig osztja az észt, aztán a végére nem marad neki
Anzselika Habpatron: nem ismerem
Viszkok Fruzsi: a homemas videói voltak az utolsók, amiket figyelemmel kísértem, azóta szerintem borzasztó unalmas lett, ráadásul kicsit koravénnek is érzem, nem kötnek le a videói, habár az látszik rajta, hogy igényes lány.
Chloe from the woods: túl sok, megjátszott, mű
Papp Inez Hilda: régen nem bírtam a stílusát meg ahogy beszélt, de most hogy ennyi változás történt vele (megkérték a kezét, babát vár, házat vettek) kíváncsi vagyok, hogy megkomolyodik-e és hogy milyen irányba viszi tovább a csatornáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!