Bts RM hogy hogy kevésbé népszerű?
Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam bár tudom hogy nem általános, de több helyen olvastam (pl itt gyakorin és külföldi oldalakon is) hogy RM a kevésbé népszerű tág a BTS-bol. Nem provokáció csak érdekelné miért? A személyisége? Vagy mert vezetőként kevésbé érzik magukat közel hozzá a fanok?
Előre is köszi a válaszokat:)
2021. júl. 8. 18:05
11/13 anonim válasza:
Mert a külsőt nézik először. A legjóképűbb a legnépszerűbb. Ez mindenhol így van, de ettől függetlenül, mind a heten nagyon tehetségesek!
12/13 anonim válasza:
Lehet nincs egész olyan karizmatikus arca mint Taehyungnak, ettől függetlenül Namjoon igenis jól néz ki, főleg most hogy feltűnően jobban elkezdett adni magára és meglátszik azért hogy többet foglalkozik a külsőjével.
Bátran mondhatom azt,hogy a masszív glow up meg volt,le a kalappal a srác előtt!
13/13 anonim válasza:
Ez az egy amit énse értek,holott szerintem egy iszonyat szexi pasi,okos és tehetséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!