Csak engem idegesít ez a sok ship az idoloknál?!(Kpop)
Nem kell elküldened a csoportot. Elhiszem. Nem szoktam nézni, de tudom hogy vannak ilyenek és teljesen igazad van. Nem, egyáltalán nem normális.
Akikről viszont te beszélsz az egyáltalán nem a többség. Ők már inkább ilyen saesangok vagy csak olyan rajongók, akiknek senki nem magyarázta még el hogy működik a dolog és nem jöttek rá még maguktól. Hisz nagyon sok az olyan poszt a neten, amit pl az előbb te is említettél, ami félrevezeti az embereket és elhiszik, hogy igaz. Nem azt mondom, hogy ritka az ilyen fan, mert egyáltalán nem, de még mindig kevesebb, mint a normális.
És én azért gondolkozom így, mert ha az idolok helyébe lennék elkerülném az ilyen és ehhez hasonló posztokat, tudnám hogy nem kell magam rosszul éreznem ha azzal vagyok akivel shippelnek mert már mindenkit shippelnek mindenkivel. Ha engem a legjobb barátnőmmel shippelnének mi együtt röhögnénk rajta:D Lehet nem mindenki tudná így kezelni, de én így vagyok vele. Szerintem valamennyi részük is hasonlóan teszi ezt.
Szóval mint mondtam tényleg nem normális, de felesleges bosszankodni rajta, mert úgysem tudunk mindenkit meggyőzni. Szerintem ez olyan, amin sosem fogunk tudni változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!