Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szereted Cole Sprouset?...

Szereted Cole Sprouset? Nektek szimpatikus illetve szeretitek a munkásságát?

Figyelt kérdés
Ugye gyermekkorunkból már a Zac és Cody ismerős, már ott is nagyon tehetséges volt de a riverdaleben, és a két lépés távolságban már felnőtten szerintem az egyik legjobb színész. Szerintetek ?
2021. júl. 3. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A két lépés távolságban tetszett a szerepe,de szerintem többet is kihozhatna,nem kéne ezeknél maradnia,de ez vonatkozik szerintem a kollégájára is a KJ Apa-ra. Persze Cole egy akciófilmben furán festene,de egy horrorban vagy valami rossz fiúként (mivel fiatal szerepre tökéletes arca van,ezért a gimis szerepeket simán játssza,de ott is lehetne drogos vagy valami,ilyen Euphoriába beférne,és legalább mást játszana) még megállná a helyét. Mint személy úgy szimpatikus,nem drámás,látom instáján,hogy a fotózásban is elég profi tehát nagyon művészetkedvelő lehet,és nem hinném,hogy nagyképű,nőkkel sem hallani,hogy szórakozna,úgyhogy iyen téren panasz nem lehet rá😌
2021. júl. 4. 14:00
 2/2 anonim válasza:
Én szeretem, de sosem volt semelyik filmben a kedvenc szereplőm. Persze, mondjuk a riverdalet nélküle nem tudnám elképzelni...
2021. júl. 13. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!