Mi a véleményetek Anya Taylor-Joy-ról? (Külső,mutatott személyiség,tehetség)
Engem jobban idegesítenek a kötözködő válaszok, mint a Petra Frey, Elisabeth Moss stb kérdések. Miért nem hagyjátok figyelmen kívül?
Szerintem jó színésznő, csak a Vezércselben láttam, de tetszett. Szépnek is szép, de nem egy bombázó.
Sajnos tényleg sok lett a trollkérdés,én is láttam,hogy mostanában valaki nagyon megőrült azért a 4 vagy hány nőért és csak azokat hajtja🙁
Ez viszont nem troll,csak kíváncsi vagyok pont a megosztottság miatt,meg engem alapból érdekelnek más nézői vélemények vagy kritikák színészekről/filmekről/sorozatokról.
Engem pont nem izgat, én át tudom görgetni azokat a kérdéseket amik nem érdekelnek, inkább rábízom a moderátorokra, mégiscsak az ő oldaluk, ha valami problémás majd elrendezik.
Ja amúgy a kérdésre meg nem válaszoltam: nekem ez a csaj nem jön be, olyan ijesztő ufó feje van, a személyiségét nem ismerem, színésznőnek átlagos (szerintem).
Most belinkelném azt a kérdést, ahol 3-4 ember, köztük én kifejtették, hosszan, hogy mi a gond ezzel a trollal, és miként teszi tönkre a dolgokat. Csak épp azok a kommentek eltűntek az alól a bizonyos kérdés alól.
Pedig ott értelmesen, normálisan ki volt fejtve, mi a gond, kezdve azzal, hogy az idejét rabolja az embereknek, aki normális kérdésekre akar válaszolni, úgy kell válogatni, hogy melyik azé, melyik nem azé, és alapvetően is szerinted mégis mi célja van egy olyan kérdésnek, hogy XY-nak van-e macskája, van-e férje, miegymás, vagy épp hány centi magas. Vagy az olyan összehasonlításoknak, hogy bevág egy totál közismert színészt, embert bárkit, és mellé egy olyat, amit amx egy nagyon szűk réteg ismer, mellé odateszi melyik az ismertebb, melyik a túlértékeltebb és hasonlók.
Tavaly óta tolja igazán aktívan, kismillió profilját törölték már, nem azért kérdez mert kíváncsi, hanem vagy valami betegsége van, és kényszeresen teszi, vagy csak tényleg ennyire unatkozik és nem tud magával mit kezdeni, vagy valami más baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!