Emilia Clarke vagy Elisabeth Moss?
Figyelt kérdés
Melyikük a jobb?
Mint színésznő, mint nő, mint ember???
2021. jún. 27. 12:05
A kérdező szavazást indított:
Emilia Clarke
Elisabeth Moss
14 szavazat
1/7 anonim válasza:
Csakis Petra Frey!!!!
Egyébként mióta tolod ezeket a kamukérdéseket.
2/7 anonim válasza:
Emilia Clarke szerintem nem jó színésznő, Moss-t pedig azt sem tudtam kicsoda. Utána nézve (Wikipédián) egy filmjét sem láttam még, ami azt jelenti, hogy vagy olyan filmeket csinál, ami tematikusan messze elkerüli az érddeklődési köröm, vagy pocsékokat.
3/7 anonim válasza:
Én eddig Elizabeth Moss-t csak a Hangmaids Tale-ben láttam, ahol nekem egy idő után kifejezetten irritálóvá vállt a túljátszott jeleneteivel. Ő szerintem tipikusan az a nő, aki sminkben egészen szép, smink nélkül viszont határozott csúnya.
Emilia külsőre sokkal bájosabb, szimpatikusabb is. Őt eddig két szerepben is láttam, szerintem egész jól csinálta, én nem lattam kivetni valót az alakításaiban. Nem tartom egy fantasztikus, de egy rossz színésznőnek sem, viszont igenis azt gondolom helye van a szakmában.
4/7 anonim válasza:
Emilia Clarke nagyon jó kis csaj, de közepes színésznő. Sok filmjét láttam, leginkább a Me Before You tetszett a legjobban. Kicsit azt gondolom, valójában ott önmagát adta, kis karikatúrával. A másik csaj nem vonz egyáltalán.
5/7 SasukeMilo válasza:
Nőként csakis Emilia, színésznőként Moss, emberként... sajnos egyiküket se ismerem személyesen, hogy ezt megítélhessem!
6/7 anonim válasza:
A másodikról azt se tudom kicsoda, de Emilia Clarke mint ember és mint nő tuti verhetetlen, egyedül a színészi teljesítménye hagy kívánnivalót maga után, de szerintem az sem annyira rossz mint sokan mondják, csak nem kiemelkedő.
7/7 anonim válasza:
Emilia Clarke mind a 3 szempont alapján jobbnak minősül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!