Észrevetted, mennyire hasonlítanak?
Nekem először nem tűnt fel, mert a lány sokkal jobb nőben, mint a srác pasiban. Viszont ezen a képen olyanok, mint a testvérek. Iszonyú hasonló a szemük, mosolyuk, még az orruk is. És tényleg mindkettő remek táncos.
Szerintem a lány nem szerelmes a srácba, a srác viszont annál inkább a lányba.
Sztem arrol van szo ahogy olvasom, h a srac a csaj elé helyezi a karrierjét, a csaj meg el van engedve azt csinal amit akar igy akkor ő is inkabb a penzt választja.
A srác nem kötődik a kapcsolathoz.
Tudatosan él és nem érzelmi alapon.
Es az tetszik neki a csajban mintha ő is ilyen lenne. Karrier meg melo penz sikerek az első, a kaocsolat elott stb. Kozben kvazi csak "ki van dobva". Mi lenne ha gyeden lenne csak a csaj..
Am sztem ugyanolyan pontosak. Nem jobb egyik a masiknal kulsore.
Nem kell bedőlni egyetlen cikknek. Én azért végignéztem néhány riportot velük és láttam néhány táncukat. A srác nem helyez semmit a lány elé, csak már rájött, hogy a lány nem szerelmes belé és most úgy kommunikálja le, mintha ő döntése lenne az, hogy nem lesz egy pár ezzel a lánnyal. Itt a csaj fog dönteni és biztos, hogy van köztük vonzalom, aminek lehet az alapja a hasonlóságuk.
De igen, a srác nekem nem 10/10-es, én a fiatal Harrison Ford vagy Hugh Grant típust tartom 10/10-esnek. A lány viszont tökéletesen szép.
"végignéztem néhány riportot velük és láttam néhány táncukat"
kevesebbet kéne tévézned
15 éve nem nézek TV-t. A neten néztem meg, miután bedobta a google egy keresésemre és akkor már utánanéztem, mert nagyon szép ez a csaj.
Nem vagyok leszbikus, csak szeretnék így kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!