Mi a véleményetek Koncz Zsuzsáról?
Durva, hogy gyerekkoromban már bőven aktív volt és most, hogy 40+ vagyok. még mindig küldi neki....
Kb mint II. János Pál Pápa, vagy II. Erzsébet királynő. Volt, van és lesz!
II. Pali bácsi már nem muzsikál.
Bözsii néni még igen.
Azzal nekem nincs semmi bajom, hogy még fellép.
Jó előadó lett belőle.
Hamisnak sem hamis.
Csak a hangterjedelme elég kicsi.
ok, "Pali bácsi" már alulról szagolja a vatikánt, de azért nem annyira rég.
A hangterjedelemró meg annyit, hogy sikítva vernéd a s..gg.d a földhöz ha ilyen karriert tudhatnál magad mögött.
II. János Pál pápa halálakor középiskolás voltam, 11. évfolyamos, az 2005-ben volt. 16 éve halott. Tényleg nem olyan rég... 🤔
Koncz Zsuzsa milyen? Egy beképzelt vén tyúk. Faterom élettársa nagy rajongója, több koncerten is voltak együtt, a koncert után szerette volna, ha aláírja az egyik CD-t, amit magával vitt, néhány más rajongó is ott toporzékolt a színpad körül. A biztiőr vagy mit tudom én kicsoda összeszedte a dolgokat, bevitte a "művésznőhöz", aki aláfirkálta mindet majd kiküldte az embereknek. Arra képtelen volt, hogy kimenjen és pár szót beszélgessen velük.
9
Abban a korban mindenki úgy érvényesült. Erdős Péter nem válogatott. Férfi, nő, rockbanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!