Miért utálják most annyira Tom Holland-ot?
Vagyis ugye az utòbbi két napban annyian szidták őt a közösségi oldalakon. Igazából azt hiszem tudom miért: ugye kiszivárogtak róla olyan képek amin dohányzik meg egy csomóan azt hiszik hogy meleg mivel 2 napja posztolt egy kèpet amin ölelkeznek az egyik legjobb barátjával.
De hogy ezèrt mièrt kell ìgy szidni meg mindenhova utálkozó kommenteket írni? Mi törtènt ennyire hirtelen? Csak e miatt?
De már korábban is láttunk róla olyan képet amin dohányozik vagy éppenséggel iszik. Nem újdonság. Amúgy meg ha már ezért elkezdik szidni, akkor ennyi erővel minden egyes dohányozó embert bánthatnánk.
Azt csinál amit akar. Ő is ugyanúgy ember, annyi különbséggel, hogyha beírod a nevét a gugliba akkor kiadja...
Köszönöm a vàlaszokat!
#7 teljesen egyet èrtek. Igazàból ezèrt is tettem fel a kèrdèst hogy van e valami mèg mögötte mert nem èrtem én sem mièrt kell ezt ìgy felfùjni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!