Szimpatikus Ada, a VIVA műsorvezetője?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 17:17
1/22 anonim válasza:
nem nézek vivát me ott melegek vannak vagy csak lecsúszott wannabecelebek
4/22 anonim válasza:
én is kinőttem már abból a korból,hogy vivát nézzek,de a hölgy nem szimpatikus,örökké csak viháncol,riheg-röhög,szerintem idegesítő,egy műsorvezetőnek nem így kellene viselkedni,akármilyen színvonaltalan is a csatorna
5/22 anonim válasza:
A hajam égnek áll,ha a Viva Trend-ben elkezdi kommentálni..." napszemcsi,ruszcsi, naci, cuki táska..." szánalmas turcsiorrú
6/22 A kérdező kommentje:
Nekem szimpinek tűnik...
2010. aug. 25. 19:22
7/22 anonim válasza:
NEkem is az a bajom vele, amit már írtak előttem, azaz az idióta nevetgélései. Agyf@szt kapok tőle.
8/22 anonim válasza:
Jól néz ki, de a Vivából már én is kinőttem. De mint nő bejön.
9/22 anonim válasza:
hát én nem bírom..
nagyon beképzelt sztem..
ott oltogatja a magyar sztárokat h"magyarországon egy sztár sincs ők csak előadók" -.-" szánalmas h ilyen féltékeny..
meg a külföldi nőket is leszólja egy kis szépséghibáért..és neki milyen orra van pl..
na mind1 én nem bírok azt ennyi : )
10/22 anonim válasza:
Egyfolytában azon küszködik, hogy ne röhögje el magát a kamera előtt. Elég idegesítő és amatör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!