Miért mondják néhányan,hogy a BTS-ből Taehyung “elszállt magától”?
Nem egy helyen olvastam már,hogy mindenki azt veszi észre hogy mostanában Taehyung nagyra van magával úgymond,meg van neki valami vibe check-je is amit megint csak nem vágok hogy mi az..valaki elmagyarázná ezt is?
Köszönöm előre is!
hát nem tudom, nekem így úgy tűnik mintha előre ítélkezne.
régebben követtem a BTS-t de már csak futok az események után (pl. BTS menü)
ezt olvasd el, mondjuk nem értem ha azt mondja hogy attól fél hogy mások komolyan veszik a "resting bitch face"-ét (nem tudom ennek mi a magyar megfelelője) és azt hiszik hogy ítélkezik felettük, akkor miért nem próbál meg kedvesebb lenni :D
A vibe check dolog egy vicc, sok army viccelődik azzal, hogy “ez az ember nem esett át Taehyung vibe check-én”, csak azért mert rossz pillantásokat vetett egy híresség felé, vagy csak nem volt jó kedve.
Sajnos nagyon sokan félreértik a viccet és azthiszik, hogy Taehyung tényleg egy paraszt, aki nyilvánosan ítélkezik az emberek felett, miközben ez egy ártatlan vicc.
Őszintén ki tudná meg mondani? Mindig egy szerepet kell játszaniuk emiatt is nehéz megmondani hogy mit is gondolhatnak (persze van ak extrem esetek amikor a tettekből nézésből veszed stílusból le lehet szűrni de az idoloknak még ezt is beszabalyozzák)
Amúgy a kérdés már volt ott sem kaptál egyertelmu választ nem is fogsz kapni…
Viszont a hirtelen nagy penz és hírnév erősen befolyásolhatja az embereket a rossz irányba vagy a hitvány irányba (Ezz főleg biebernél lehetett látni az elején még egy normális srac volt utána meg már a legzűrösebb drogos a médiában…)
Én sem teljesen értem, hogy miért lett lepontozva az ötös.
Igazából, én már egyszer emiatt a téma miatt le lettem ugatva ezen az oldalon, szóval nem is annyira akarom kifejteni a véleményem, de azt a vibe check-es dolgot szerintem csak viccként emlegetik az army-k, vagy hát én nem tudom, de ők maguk is bevallják egyes kommentekben, hogy ha rájuk így nézne, akkor ott helyben sírógörcsöt kapnának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!