Baj, ha az idol-okat nem tudom megkülönböztetni egymástól?
Az elején nekem is nehéz volt nem csak a kinézet de pl a twice tagoknál volt hogy elfelejtettem valakinek a nevét. A Blackpinknél nem igazán mert ott csak 4-en vannak.
Ami engem még régen össze zavart hogy különböző klippekben mindig máshogy néztek ki ezért nehéz volt rájönnöm hogy ki kicsoda. Arra gondolok hogy pl más színű hajuk volt meg ilyesmik.
De most már én se tudnám össze keverni őket!:)
Nekem is sokszor volt nehézségem, de meg kell találni, hogy kik azok az emberek, akiket nem tudsz megkülönböztetni, róluk kell keresni egy képet, videót, amiben (lehetőleg csak ők) benne vannak, és így egyszerűbb látni a különbségeket. Én videóknál a ruházatot leírtam az elején (segítséggel), hogy kin milyen póló van, milyen a haja esetleg, hogy rögtön lássam, és úgy könnyebb volt megjegyezni az arcokat.
Vagy ha van, akkor olyan videókat is nézz, amiben egyedül vannak ezek a nehezen felismerhető idolok, pl vlog, asmr, stb
Így már a hangjához is ezerszer egyszerűbben hozzá tudsz szokni, legalábbis nekem ez az utóbbi segít a legjobban mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!