Most akkor Hódi Pamela megint császáros volt?
Nem én akartam média celebbé válni, nevetséges válaszok ezek.. Nem a Pirikéről kérdeztem a szomszédból, hanem egy olyan nőről, aki elég sok mindent kirakott az életével kapcsolatban.
Amúgy meg azért érdekelt, mert Pamela a Kandasz Andi műsorában azt nyilatkozta, hogy mindenképp szeretne természetesen szülni második gyereknél. Majd biztos megint lesz interjú, de sajnálom, hogy ismét nem sikerült neki.
Hidegen hagy a véleményed..
Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt.
A frusztrált nőknek meg pszichológus.. mennyien belebetegszenek egy császárba..
Hát képzeld újságokat szoktak eladni ezzel, mert érdekli az embereket. Dér Heni is címlapon a szüléssel kapcsolatban, jééé. Beteg az újságíró meg az emberek, akik megveszik mi.. aham persze.
Az a beteg, hogy egy egyszerű kérdés alatt vered a nyálad, mert bizonyos nőknek totál frusztráltsagotw okoz. Gondolom a császár miatt ugrotok ennyire. Természetesen szült nők általában rohadt büszkék magukra, a császárosok meg sokan be vannak feszülve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!