A kérdező szavazást indított:
Szilvi
Dia
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Diának ezerszer emberibb kinézete van. Szilvi testét már lassan felemésztik a tudatmódosító szerek
3/11 anonim válasza:
Hát én most megnéztem őket, a haj és a szoláriumos bőrszín kivételével tök egyformán néznek ki.
4/11 anonim válasza:
Szerintem Szilvi jobb mert értelmesebbnek tűnik egy picivel. De amugy valami olyan fotószerkesztőt használnak amivel ugyanolyan lesz az arcuk.
5/11 anonim válasza:
Élőben látnád mindkettőt. Diának a térdéig lóg a segge, arca eltorzult. Sylvie csont és bőr nagyon csúnya bőrrel. Arcra abszolút nem hasonlít a képeire. Nem értem a megrendelőik nem érzik átbaszva magukat?
6/11 anonim válasza:
A fotók abszolút nem fedik a valóságot, én kibasznám őket
7/11 anonim válasza:
Szilvi nagyon vékony lett, de szerintem ez nem hátrány. Dekoratív most is. Sokkal jobban néz, ki mint a másik csaj.
8/11 anonim válasza:
Mostani állapotuknál nem tudom megmondani, ámde amíg természetesen néztek ki, egyértelműen Dia. Gyönyörű lány volt, nagyon elrontotta magát..
9/11 anonim válasza:
Mind a kettő úgy néz ki a képeken mint valami Alien bábu. Viszont egy olyan mostani kép sincs fenn egyikről se ami ne lenne sza.rá retusálva, filterezve. Szóval ki tudja hogy néznek ki valójában...
10/11 anonim válasza:
Kettőjükkel egy este után megtudnám mondani. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!