Johnny Depp karrierje véget ért?
Remélem nem, mert felháborító, hogy vádak alapján tennék/teszik tönkre, mialatt Amber Heard vígan posztolgat arról, hogy készül az Aquaman 2-re. Undorító. Mind a celebvilágban, mind a nézők között azt látni, hogy a többség Depp mellett érvel, de most ugye nagyon népszerű a #believewomen (amit nőként is hülyeségnek tartok) és társaik.
Tim Burton Wednesday sorozatára Depp-et nézte ki, mint Gomez, és tudva, hogy mennyire jó barátok, remélem nem mondd le erről. Robert Downey is kardoskodik amellett, hogy Depp benne legyen a Sherlock 3-ban.
Mondjuk a Karib-tenger kalózaiért nem kár. A harmadik filmmel le kellett volna zárni, a negyedik és az ötödik már nagyon gyengék voltak és Depp nélkül a legjobb részét veszik ki.
Nem. Szerintem a többség még mindig neki hisz.
Egyébként nőként általában kiállok a nők mellett (a MeToo kampányon belül és kívül is), de ebben az esetben szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem Depp a bűnös. Amber Heard meg egy kígyó.
Egyébként én a Legendás Állatokat sajnálom nagyon, hogy kiírták belőle Johnnyt. A HP sorozatot imádom, de a Legendás állatok olyan ramaty lett, hogy egyedül Johnny miatt volt nézhető. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!