Fiona Bones miből él?
Figyelt kérdés
Oké Influenszer tehát van YouTube, Instagram, Tiktok oldala bahol sokan követik. Csak ebből él vagy van másik munkája is?2021. ápr. 30. 09:32
171/198 anonim válasza:
170
Szerintem nem, másoknak is van ekkora, sőt nagyobb, és mell alatti 1 db vágással megvolt oldva, ami szépen el is halványul idővel.
Szerintem ott elbaxtak valamit erősen.
172/198 anonim válasza:
#168 Meglepődnék azok eredeti mellek lennének! :) Nem is tudom, hogyan állíthatod biztosra, hogy azok eredeti mellek... Talán ismered a hölgyet személyesen? :D
173/198 Tibor1996 válasza:
Ezeken a fotokon lehet latni ,hogy nem azok ..
174/198 anonim válasza:
Ez a nő minden eddig varázsát elveszítette. Ez csak egy repedsarkú, trampli. Kár érte...
176/198 Valkenzzo válasza:
Olyan kép nincs ahol a punci is jelen van? :D
177/198 anonim válasza:
Nincs és véleményem szerint nem is lesz
178/198 anonim válasza:
A bimboját is korrigálták, szerintem azért van a fuggöleges vágás.
179/198 anonim válasza:
Ruhában még jól néz ki, de ruha nélkül elcseszett mellei lettek.
Nem értek hozzá és nem tudom mi történt, viszont elég szar munkának néznek ki azok a mellek.
Tiszta horror...
180/198 anonim válasza:
Amúgy ha már OF téma. Ki az aki fizet ezért és miért? Én ezt nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!