Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kik azok a színészek akik nem...

Kik azok a színészek akik nem kaptak oscar díjat, de megérdemelték volna?

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Leonardo DiCaprio ilyen.
2010. aug. 22. 19:47
 2/13 Bandeee ***** válasza:
Természetesen Edward Norton, annak a pasinak minden egyes rezdülése művészet a filmvásznon. Vérprofi szinész, egy gyengébb alakítását vagy akár gyenge minőségü filmjét sem láttam még. Azt hiszem elsősorba Hollywood-nak k.urva nagy szégyen h. nem kapott még díjat. Kétszer is jelölték, a Legbelső félelem-ben, illetve az Amerikai história X-ben nyújtott alakításáért. Mondanom sem kell, mindkettőben zseniális volt.
2010. aug. 22. 19:49
 3/13 Bandeee ***** válasza:
Hopp, majdnem kifelejtettem Brad Pitt-et. Mindenki a kinézetéért, aranyos pofikájáért dicséri. Nyomasztó lehet, miközben egy őstehetség. Nem is értem...
2010. aug. 22. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
egyetértek az első két hozzászólással, Leo + Edward Norton, de ami késik nem múlik
2010. aug. 22. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Na, majdnem beírtam: Val Kilmer. Utánanéztem, 25 évesen az első filmjéért Oscart kapott. Pár éve Marlon Brando utódjaként emlegették, egész Hollyvood őstehetségnek ismerte el, csak nem szerettek nagyon dolgozni vele, elég önfejű és nagyon maximalista. Kicsit el is van felejtve.

Azzal együtt az egyik nagy kedvencem, csak ide nem írhatom.

2010. aug. 23. 17:11
 6/13 anonim ***** válasza:
A kérdést elolvasva azonnal Leo, és Brad Pitt neve ugrott be de Edward Nortonnal is egyetértek.
2010. aug. 23. 22:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Leo.Imádom.Nem értem,hogy miért nem kapott még Oscart.
2010. aug. 23. 22:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Leo-nak most megvan az esélye, az Eredetben jól alakított.
2010. aug. 23. 23:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Tim Roth is megérdemelte volna a Rob Roy-ért
2010. aug. 24. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó volt az Eredetben(előző vagyok),sőt mással el sem tudtam volna képzelni ezt a filmet,de kételkedek benne,hogy Oscar jelölt lesz,ja és a Viharszigetben is nagyon jó volt.
2010. aug. 24. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!