Sárosdi Lilla egy videóval gratulált Várkonyi Andreának leendő férjéhez Mészáros Lőrinchez. Nektek is tetszett?
2021. ápr. 26. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Tetszett
Nem tetszett
23 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nekem jobban tetszett, amikor meztelenre vetkőzött a színpadon, és el kezdte verni két fószer cerkáját.
2/11 anonim válasza:
Bulvár hír!
Rossz kategória!
Miért ide írtad ki, nem politikába való!
Csak hangulatot jöttél kelteni.
Jelentve vagy!
3/11 A kérdező kommentje:
Mészáros Lőrinc nem való a politika rovatba?
Jó vicc. :)
2021. ápr. 26. 20:09
4/11 anonim válasza:
Jó a hangulat !
Mit jelentgetsz te ??
Normális vagy ?
5/11 anonim válasza:
No né, vannak még ma is III/III-asok?
6/11 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene 1 videó helyett 1 DVD lejátszó.
7/11 anonim válasza:
Nekem meg egy 10 KilóWattos erősítő.
8/11 anonim válasza:
Hú paszmek...durva szekunder szégyenérzet fogott el, miközben néztem. Übergáz ez a nő.
9/11 anonim válasza:
Én nagyon tiszteltem ezt a nőt, amikor felvállalta, hogy molesztálták, nem lehetett könnyű, azelőtt talán nem is volt Magyarországon #metoo. Ugyanakkor elég gáz, hogy azt, hogy szélesebb körben is ismert lett, ilyen baromságokra használja.
Egyébként a videóból az jön le, hogy nem igazán dolgozta fel a molesztálást, azért jár ennyire az agya egy nem túl vonzó férfi nemi életén. (Nem azt mondom, hogy 100% így van, elvégre színésznő, lehet, hogy direkt kelt ilyen hatást.)
10/11 anonim válasza:
Szerintem inkább való a politikába mint a bulvárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!