Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mészáros Lőrinc, egy ilyen...

Mészáros Lőrinc, egy ilyen gazdag ember miért érte be egy közel 47 éves nővel?

Figyelt kérdés

Nem is a külsejével van baj Vákonyi Andreának, hanem azzal, hogy már egy öregedő, lassan vén tyúk a maga 47 évével. Már egyáltalán nem feszes és tág sehol, egy elhasznált nő már abban a korban.

Egy férfi értékét meg ugye főleg a pénz határozza meg. Ha nekem 500 milliárdom lenne, (még akkor is ha csak névlegesen az enyém) akkor sem érném be egy 22 éves bikinimodellnél kevesebbel, még akkor se ha 80 éves lennék már.

Nem tök mind1, hogy egy 47 éves nő szeret a pénzemért, vagy egy feszes 22 éves?

Mészáros Lőrinc miért volt ilyen "igénytelen" a párválasztásban?

2021. ápr. 22. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Menjetek már ezzel a politikába.
2021. ápr. 23. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
#9 nincs az 500 milliárd, max 470. :)
2021. ápr. 23. 06:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez kokemeny hatalmi harc szerintem. Varkonyi allitolag “orvosdinasztiabol” szarmazik, komoly a hattere. Az apjat allitolag meg a titkosszolgalat is beszervezte egy idore, szoval gondolom vannak NERes kapcsolatai es a lanykajat meg igy konnyu volt betolni egy erdekhazassagra.
2021. ápr. 23. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom,szerintem Andi még jó pár évig dög lehet,az más kérdés,hogy Lölö ki tudja e elégíteni?
2021. ápr. 28. 10:24
 15/15 anonim válasza:
Én sem tudom ezt hová tenni. Andika egy egyszerű, inkább csúnyának minthogy szépnek mondható kiöregedett szajha.Én a Lölő helyében valami Kulcsár Noémi, Antal Szimonetta féle csajt fogtam volna😎
2022. nov. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!