YouTube van a "Zsiros Deszka" csatornája, végignéztem a videóit, de nem derül ki is valójában, mivel foglalkozik, miért ossza az észt olyan messziről az ittenieknek?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 15:56
1/7 alletta válasza:
láttam már őt én is. japánból magyaráz.
szerintem egy életművész.:)
2/7 anonim válasza:
Hát pedig elmondta elég sokszor és csomó videója is van róla. Sok földjök van és növéntermesztéssel foglalkoznak.
3/7 anonim válasza:
Régen néztem ,de lettek nagyon fura dolgai prankelte a nézőit ,megvilágosodva ontotta az igét ..stb
Ez akkoriban volt amikor a 3000 éves baci teát iszogatta.
De egyébként 2es jól mondta. Zöldség ,gyümölcs termesztéssel foglalkozik.
4/7 anonim válasza:
Van egy rusnya gazdag felesége. Kb ezzel foglalkozik. Az, hogy néha kizavarja após földet túrni mint az utolsó napszámost, csak azért van mert amúgy egész nap nem csinálna semmit a pénzt meg viszi.
5/7 anonim válasza:
A 4-es választ adóval tudok egyet érteni, pont úgy látom én is.
6/7 anonim válasza:
Beházasodott egy gazdag családba, és azért japán a nője, mert azoknak elég a 10 centis macskanyomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!