Miért nem nézék sokan Herbyt? Mi törtènhetett?
Már régóta nem nézem
De ma megláttam a nézetségét 216 ezer feliratkozóval alig nézik meg 1000 - en a videóid
Régen kb 2013-2015 között én is néztem, akkor még újdonság volt YouTube-on. Azóta nem igazán fejlődött, sőt... Szerintem mióta eljött Székesfehérvárról mégjobban lecsúszott. Néha visszanézek rá, hogy mi van vele, de egyszerűen már a címük meg az indexképük alapján annyira érdektelenek a videók, hogy el sem indítom őket. Ráadásul a hülyeségeivel leépíti még a maradék nézőit is. Én is akkor iratkoztam le róla, mikor bejelentette, hogy nem pánik beteg, az erről szóló videói Humor kategóriába voltak feltöltve és hülye, aki nem érti az iróniát.
Szóval röviden, eléggé lecsúszott, de még a régi önmagával sem ütné meg a mai ingerküszöböt.
Egyszerűen kifulladt a csatornája, ennyi.
Tavaly néztem először, pár hétig érdekes volt (amiben közrejátszott az is, hogy Sümeg szép hely), hogy vki így él, aztán meguntam.
Az a csávó a trash youtuberek legalja : sétál, eszik, iszik, játszik, dug. Gyakorlatilag az alapszükségleteknek él.
Ráadásul butább, mint az átlag, mégis okosnak hiszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!