Michael Jackson gyerekei mért viselkednek úgy mintha ténylegesen, a vér szerinti gyerekei lennének és miért ragaszkodnak ehhez a rajongók is? Miért nincs kimondva a nyilvánosságban, hogy nem a az Ő gyerekei?
Agyrém, hogy az embereknek annyira agyára ment a PC, hogy már meghamisítják a biológiát is...
Fehér embereket feketének hazudnak...
Az első két gyerek anyja teljesen fehér, a kicsiét nem tudjuk, lehet ő is.
Jackson valszeg nem 100% fekete, az afroamerikaiak ritkán azok, simán lehetnek fehér gének benne.
"Michael Jackson gyerekei mért viselkednek úgy mintha ténylegesen, a vér szerinti gyerekei lennének" 😂
Komolyan ez téged annyira zavar🤦♀️miért ne viselkedhetnének úgy? Hiszen ő nevelte fel őket szerette,imádta őket. És mi rajongók egyáltalán nem mondjuk azt,hogy a "saját gyerekei"
Ezek a szavak mindent elmondanak 😉
"Michael Jackson volt a pop,a rock és a lélek királya.
zseniális volt, egy harcos
egy fogoly a társadolomban.
Ő volt a legbátrabb ember,akivel valaha találkoztam.
egy az égből küldött angyal,nem csak a legnagyobb és legtehetségesebb ember,
hanem a Jackson család flirantrópusa és patriarchája is,a ragasztó amely mindet együtt tartotta.
Szerette és gondozta a gyerekeket,és meg megpróbált jobb világot teremteni a világnak! furcsa,őrült,vidám,kedves,gyengéd,kedves,imádnivaló,
hihetetlen,és talán a legkedvesebb apa aki valaha élt...
Hálás vagyok és megtiszteltetés,hogy tíz éven át vele voltam,ő az életem,az egyetlen ember,aki tényleg igazi boldogságot hozott.
Michael Jackson volt a legfontosabb ember,aki megrázta a zeneipart és az életemet is."
(Paris Jackson,a Formspring nyilatkozatában)
Amikor Michael és Paris zenei áruházban vásároltak.Paris mindig egy halom Thriller és dangerous,CD-t akart venni.Michael mindig azt mondta neki: „Figyelj,Paris ezek a lemezek otthon vannak.Nem. vásárolok saját lemezeket.De Paris azt válaszolta:„Apa, te vagy a kedvenc művészem.Szeretném a CD-t! ”És végül Michael Jackson CD-jét vásároltuk a világ minden országában. Annyira szerette az apját, és csodálta.
(Ramona Bain)
"Nem volt sok ember, aki igazán megérthette volna apámat.
Normális volt. Kedves szíve volt és nagyon nagylelkű. Apa olyan, mint egy galamb. A galambok a kedvenc madaraim, nagyon ártatlanok, mint ő. Apa nagyon kedves volt. "
(Paris Jackson)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!