TheVR Janinak és Pistinek milyen autója van?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 00:36
2/21 anonim válasza:
Janinak Tesla, Pistinek meg azt hiszem Opel vagy Ford, ezt nem tudom pontosan.
De miért érdekel ez téged?
3/21 anonim válasza:
Janinak Teslája van. Pistinek...nálam homályos a kép, de én is Opelre meg Fordra emlékszem. Az biztos, hogy van/volt neki egy VW Bogara, amiröl a HH-ban mesélt.
4/21 anonim válasza:
Janinak Tesla Model 3 vagy S, nem emlékszem pontosan, Pistinek pedig egy Opel Corsa B, de lehet már lecserélte.
5/21 anonim válasza:
Janinak mióta van Teslája?
És honnan van neki? :D
Én még ott ragadtam le, amikor megvette a Nissan Leafet, nem volt az olyan régen...
6/21 anonim válasza:
Foggalmam sincs :D Egyszer beszélt róla a Happy Hour-ban, amikor összetörték hátulról, aztán másnap pont mentünk munkaügybe az irodájuk szomszédságába és pont ott parkolt. Én nem követem őket annyira, csak ezt pont elkaptam, szóval biztos beszéltek róla máskor is.
7/21 anonim válasza:
#5 Ha jól emlékszem akkor kb 2 éve van neki és Tesla Model 3
8/21 anonim válasza:
Hogy lehet Janinak Teslája, Pistinek meg Opelje? Jani zsebrevágja a bevétel 90%-át vagy mi?
Vagy a szülei vanna kkitömve?
9/21 anonim válasza:
#8. Lehet hogy Pisti félreteszi a pénzét, vagy másra költi.
Egyébként van olyan Opel ami drágább mint egy belépőszintű Tesla.
10/21 anonim válasza:
Pistinek egy Fordja Raptorja van. Beszélt is róla az elmult hetekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!