Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Leginkább melyik influencert...

Leginkább melyik influencert nem lehet elviselni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 23:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki az a programozó?
2021. ápr. 18. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
R bencét meg farkas timit
2021. ápr. 21. 00:57
 13/14 anonim válasza:
Engem is érdekel, hogy ki az a programozó és a felesége! :D
2021. ápr. 21. 13:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Számomra már az dühítő és szánalmat kiváltó, ha valaki "influencernek" hívja magát. De mondjuk találó név, mert egyből az influenzára gondolok, fertőznek ezek is minden szennyel, és normális ember nem akarná őket "megkapni", pont mint a betegséget.

Magyar influencereket nem ismerek (nem is akarok ismerni), pár külföldit láttam, de szerintem a legelviselhetetlenebb, amikor cégeket, éttermeket, hoteleket stb. zaklatnak, hogy ingyen kapjanak valamit, aztán ha vissza van utasítva a szánalmas élősködésük, akkor meg egyből elkezdik az adott helyet ócsárolni.

Számomra nagyon elszomorító, hogy az ilyenekre nagy kereslet és nézettség van...tiszta IQ rombolás.

2021. ápr. 22. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!