Kylie Kardashian miért ennyire híres és van odáig érte egy csomó ember?
Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezném akik szeretik őt, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Hiszen a kinézetén és az anyagi státuszán kívül más dolgot nem nagyon tud felmutatni, de azokat sem önerőből szerezte meg. Beleszületett egy gazdag családba, szétplasztikáztatta magát aztán most ott tart, ahol. Nem értem, ezt mások nem tudják? Vagy mindezt tudva miért bálványozzák?
2021. márc. 29. 17:33
1/2 A kérdező kommentje:
Upsz elírtam :D Kylie Jenner*
2021. márc. 29. 17:36
2/2 anonim válasza:
Mert sok az olyan tini akik azt hiszik ettöl lesznek valamik ha szétplasztikáztatják magukat meg kivakolják a fejüket. És nekik egy példakép, hogy ha ilyen leszek akkor nagyon gazdag meg híres leszek. Csak sajnos nem azokra az emberekre hívja fel a figyelmet a média (föleg most itt közösségi médiáròl van szó) akik tettek valamit azért hogy ott tartanak ahol és még egy ,,kis” ész is szorult beléjük. Ha megnézed pár évvel ezelött még sokkal több embernek voltak példaképei pl. színészek (akik szinén nem az atomfizikusok közül kerülnek ki ÁLTALÁBAN, (félre értés ne essék öket nem szeretném lebecsülni) de mégis dolgoznak a hírnévért nem csak szépen mosolyognak a szétplasztikázott arcukkal a kamerába.) Viszont mostmár mindenhol azt látjuk hogy az ilyen emberek a leghíresebbek a tinik, fiatalok már lassan a gyerekek között is, ami egy hamis képet állít eléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!