Lana Del Rey miért hízott meg?
Figyelt kérdés
olyan hirtelen meghízott (nem mintha baj lenne) csak azért érdekel hogy van e valami betegsége?2021. márc. 29. 17:25
1/6 anonim válasza:
nincsen betegsége, számos oka lehet. először is, attól még, hogy testileg változott, nem lesz emberként kevesebb.
lehet fogamzásgátlót szed, vagy stresszes korszakon van túl, lehet sokszor túlette magát, a karantén sem segített, mivel mindenki be van zárva, és nehezebb elmenni sportolni, meg hát a motiváció is kevesebb. Valamint nem jár fellépésekre, ergo nem "kell" tartania a csodás alakját, mert most nem nézi senki.
2/6 A kérdező kommentje:
nem gondoltam hogy kevesebb ember lenne, csak kíváncsi voltam hogy van e betegsége mert sok ember attól is hízik meg, a baráti körömben is van ilyen ember egyáltalán nem nézem le
2021. márc. 29. 17:49
4/6 anonim válasza:
karantén, plusz már nem drogozik, és azoktól volt nagyon vékony amúgy
5/6 anonim válasza:
4. Lana drogozott? nagy fanja vagyok de ezt nem tudtam.
6/6 anonim válasza:
A régebbi zenéinek nagyrésze a sexről, drogrol, piarol meg a summer flo-rol szól, nem tűnt fel ? Vagy ha az életének utána olvasol, ott is szembe jön, hogy hogyan élte az életét és mennyire nem vetette meg a drogokat. De egy Amerikai sztárnál ez miert meglepő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!