Marilyn Manson sátánista? Milyen a személyisége szerintetek?
Köze nincs hozzá, mármint a sátánizmushoz. Én mindig is egy pózőrnek látam. Hallottam már sátánistának titulált művészt, hozzá képest MM egy tünemény:)
Személyiség: Régebben maga által kreált sokkoló pletykákat, hát nem tudom, de nekem egy hiteles antiszociális/őrült fazon. Intelligensnek gondolom egyébként, és úgy vettem észre depresszív alkat, a festményeit is megnéztem, vannak köztük egész jók. De a kérdés most a személyiség volt, ehhez visszatérve: MM egy termék, úgy alakítják, hogy a figyelmet felkeltse, ezek alapján mi teljesen biztosra nemigen tudjuk megállapítani, milyen a civil Brian a való életben, vagy otthon a négy fal között.
Nem sáánista?
Mondjuk azt hallottam hogy az ördögimádat és a sátánizmus más.
Én egyébként tisztelem őt. És én is közeledem mostanában a sátánizmus felé. (Mert nem ítelek meg valakit akit soha nem is láttam)
De most akkor ő nem sátánista?
Ez nekem kicsit hidegzuhany volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!