Most mi a helyzet Nerdhub Vendellel? Már hónapok óta nincs videó, de nem tudom hogy miért...
Elmondta.
Túl sokat streamelt, nem volt ideje semmire és belefáradt. Több időt akar tölteni a családdal, barátokkal és állítása szerint a szerelemi élete is emiatt ment tönkre, és a jövőben ha ismét lesz valakije másképp akarja csinálni.
Utána 1-2 streamet még tolt de csak azért mert nagyon unatkozott.
Igaz hogy mondta hogy igy a youtube csatornájukra fog koncentrálni és nagyobb projekteken fognak dolgozni de mint látod nem igy van.
Szerintem egész egyszerűen mikor csinálták túltolta és kiégett. Ezért Inkább befejezte az egészet.
Lehet valamilyen szinten mégis közrejátszott az a véletlenül úgy hagyott stream, hiába azt mondta hogy nem.
De kérdezd meg tőle discordon, elméletileg ott elérhető.
Nyugalom, nem áll le csak pihennie kell.
Aktív youtube on minden nap válaszol commentekre + a többi nh tagnak fel fel bukkan.
Szóval a lényeg a lényeg én sub voltam 11 hónapig (pont) és akkor hagyta abba, hidd el folytatni fogja én remenykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!