Sztárok akiknek semmilyen közösségi oldala nincs?
Figyelt kérdés
Ugye a többségnek van valamilyen közösségi oldala, legtöbbnek Instagram és/vagy Twitter, de soknak van Facebookja is, Youtube csatornája, meg egyéb.
Olyanok érdekelnének akiknek nincs semmilye HIVATALOS, maguk vagy megbízottjuk által kezelt közösségi oldala (tehát fan accountok nem számítanak).
A Wikipédia nem közösségi oldal. Tudtok mondani ilyeneket? Kíváncsi vagyok nagyon.
2021. márc. 9. 20:29
1/9 anonim válasza:
Sztár alatt érhetünk híres autóversenyzőt is? Mert akkor Sebastian Vettel. Semmilyen közösségi oldalon nincs fent.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem ő is annak minősül. Köszi szépen.
2021. márc. 9. 20:36
3/9 anonim válasza:
Benedict Cumberbatch,azt hiszem.
5/9 anonim válasza:
Benedict Cumberbatch. Neki sose volt.
Elizabeth Olsen most törölte magát.
6/9 anonim válasza:
Igen Elizabeth Olsen sajnos törölte magát miután a sok idióta elkezdte zaklatni :/
7/9 anonim válasza:
Sokról hallottam.
- Jennifer Lawrence
- Mila Kunis
- Olsen ikrek
- Robert Pattinson
- Daniel Radcliffe
- Cillien Murphy
- Kristen Stewart
8/9 anonim válasza:
Azoknak is mind van, csak álnév alatt. De van, aki tuti nem használ ilyet, ha csak a személyiségüket is megnézed, pl. Jude Law-nak tuti nincs semmije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!