Miért nézik egyre kevesebben Ábel, Barni és Henry videóit?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 19:39
3/8 anonim válasza:
Borzasztó a tartalom, amit gyártanak. Gyermekfejjel lehet élvezhető, de ha az ember már kicsit idősebb rájön, hogy igazából tartalmatlan az összes videó, amit készítenek.
4/8 anonim válasza:
Semmi ertekes tartalmuk nincs es nem is volt eddig sem, raadaskent szemelyisegben is lenne mit fejlodnie az osszesnek.
Nem is tudom ki tud erre elvezettel idot szanni.
5/8 anonim válasza:
Soha nem is értettem, hogy mitől nézik őket ennyien...még most is túl sokan, ahhoz képest, hogy milyen szánalmas ez a három bohóc
6/8 anonim válasza:
Még így is elég szomorú, hogy ennyien nézik őket ahhoz képest, hogy mennyire trágya színvonalú tartalmakat gyártanak...
7/8 anonim válasza:
Barni legújabb videója: "Ledobtam egy PAPÍRREPÜLŐT a Puskás Aréna tetejéről!"
Ezt értelmes ember nem nézi meg... Olyan ez a "srác" mintha fogyatékos lenne.
8/8 anonim válasza:
2016-2017-2018 (Talán 2019 (is)) ben jó gaming és hozzá hasonló tartalmakat csináltak, de azóta eléggé a föld magjába mélyültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!