Hosszúhajú kérdése:
Mi a véleményetek Jennifer Grey-ről?
Figyelt kérdés
én nagyon kedvelem, szerintem emberként is jófej lehet. láttátok a dancing with the stars-ba, vajon egy profi táncos mit mondana róla? egyébként van egy magyar instaoldal róla. ( jennifer grey hungary) csak azt nem értem miért nem követik az emberek, ha ilyen nagy sztár volt? vagy már csak úgy emlegetik a dirtydancinges csaj....??2021. febr. 26. 23:53
1/2 anonim válasza:
Szerettem a Dirty Dancingben, női szemmel is nagyon csinos, szimpatikus karakter.
Az, hogy egy magyar instagram oldalt miért nem követnek róla, az nem az ő népszerűtlenségére utal. Bár szerintem a legtöbb mai fiatalnak ő akkor is Baby marad a Dirty Dancingből:)
2/2 anonim válasza:
Én is imádom a Dirty Dancinget, meg Jennifert is! Nekem nagyon tetszik ahogy Patrick tanította őt táncolni, és tényleg jó fej szerintem, mindig gyönyörű :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!