Hogy rangsorolnátok az alábbi sztárhölgyeket a szépségük szerint?
Tanita Tikaram:
Avril Lavigne:
Andrienne Palicki:
Chloe Bennet:
Cara Delevingne:
Charlize Theron:
Morena Baccarin:
Jewel Staite:
Jade Thirlwall:
Cher:
Melanie Martinez:
Számomra nagyon fontos az arc kisugárzása. M. Baccarin az egyetlen a hölgycsokorból, akit megbámulnék, ha lenne rá lehetőségem. Tetszik az arca, és alakra is csinos nő.
Egyébként fényképek alapján valaki szépségét zsűrizni? Én nem igazán tudom.
Bocs, hogy csak ennyi a válaszom.
Top 5 számomra:
5. Chloe Bennet
4. Andrienne Palicki
3. Charlize Theron
2. Cara Delevingne
1. Morena Baccarin
Látom Morena nektek is tetszik :)
Na szóval nálam:
1. Melanie: Lehet a közízlés szerint nem olyan szép, de nekem nagyon tetszik az extravagáns stílusa, az arca is különleges, és szimpatikus nő is.
2. Morena: Szerintem ő mindenkinek tetszik, olyan igazi latinos szépség, és nem tucat, különleges arca van és szép haja, és a teste sem rossz.
3. Avril: Jó stílusa van, arcra is szép, és hát régen rajongtam érte, most is felnézek rá.
4. Cara: Sokak szerint csúnya, de nekem tetszik, szép nő, különleges arca van, karakteres. Alkatara mondjuk túl sovány nekem.
5. Charlize: Hát ő is ilyen klasszikus szépség.
6. Chloe: Ő benne is van valami különleges, szép a haja, alakja, arca.
7. Adrienne: Hát őróla elsőre azt gondoltam, amikor megláttam, hogy az a tipik szőke bombázó, de mostmár látok benne valami különlegeset.
8. Tanita: Ő se tipikus szépség, de benne is van valami vonzó.
9. Jade: A Little Mix legszebb tagja, a többi lány nem olyan szép. Talán még Leigh-Anne az.
10. Cher: Még mindig nagyon jól néz ki, annak ellenére, hogy nem fiatal, emellett egzotikus is.
11. Jewel: Szép, de kislányos. Egyébként XTina ugrik be róla mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!