Hogy lehet hogy ditta von theese-n nem látcik a kor?
Figyelt kérdés
lassan 40 felé közelit gyönyörü böre van ,az arca se ráncos sminkel és smink nélkül is ugy nézki mint ha huszonéves lenne.pedig smink jobban öregiti a bört és mégis ennyire fiatalnak néz ki mint ha nemis öregedne.a kora beli sztárokon látcik a kor igaz sminkel valahogy elprobálják takarni meg mütéttel.ha smink nélkül látnánk meg öket akkor sikitanánk XD dittának szerintetek mi a titka?esetleg mütét?2010. aug. 17. 17:25
1/6 anonim válasza:
Több oka is lehet. Valószínűleg nem filléres kenceficékkel keni magát. Ez az egyik. A másik az, hogy rengeteget mozog, tehát tesz az alakjáért, és érdekes, hogy az ilyen emberek valahogy fiatalabbak tudnak maradni.
És nem tudom mennyit számít, de nem jár sokat napra (pont a bőre miatt), és köztudottan a napozás öregít, tehát lehetséges itt is valamennyi összefüggés...
3/6 anonim válasza:
a fehérebb bőrűek mindig fiatalosabbak, a barnaság öregít, nem is kicsit.
de olyan képeken ahol nincs rajta smink és nincs kiretusálva azért látszik hogy nem 20 éves már.
4/6 A kérdező kommentje:
hát a korabeli sztárok is nem filléreket költenek és rendszeresen mozognak de mégse néznek ki ilyen fiatalnak.
arra vagyok kiváncsi volt valami mütétje?
2010. aug. 28. 02:18
5/6 anonim válasza:
Csak ciciimplantátuma van, mert kamaszkorában/fiatal felnőttként lefogyott, és alig maradt melle. Nem tudok arról, hogy más műtétje lett volna. Amúgy meg ha egészségesen él, kialussza magát és szerencsés alkat, akkor simán fiatalabbnak néz ki 40-nél. És találkoztam már 90! éves bácsikával, akit kb. 60 évesnek saccolnék. Egészségesen élt, hiába...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!