Kik azok a magyar közéleti személyiség, akik már már zavaróan túlértékeltek?
Kezdem a sort:
Kautzky Armand, szerintem még száz évesen is a James Bond idézeteket és kamu szerepet fogja nyomni
Ernyey Béla, a legfessebb, legkifinomultabb, legelegánsabb vénember, egyszerűen wtf.
természetesen az "y" mindkét név végére kell, úgy lesz hiteles :)
(érdekes, hogy 150 éve az klasszikus nagyurak magyarositottak nevuket i-re, most meg bohockodnak kozemberek az y-nal.)
nektek kik csapják ki a biztosítékot?
Fikázol egy Jászai díjas színészt.
Ugye tudod?
Nem az ostoba celebségre akartam kihegyezni, azokból van bőven hülye, hanem mondjuk az ilyen művészekre, akik az idióta, elcsépelt, túltolt, kamu szerepeket játsszák, mint a fent említett két ember. Akik egyébként lehetnének egy általam is elismert (nem mintha ez számítana persze) színművészek.
Igen, tudom, hogy Jászai-díjas, pont ezért fokozottan elszomorító, hogy Kautzky egy 30 éve SZINKRONIZÁLT szereppel haknizik még most is. Színművész helyett egy wannabe James Bondként gondolnak rá az emberek, mert neki kellett a celebség és a hírnév, ezért tartom nagyon gáznak.
Én nem tudnám utána csinálni.
Közelről sem. Szerintem megérdemli.
Azt hiszem nem érted. Nem akarom kétségbe vonni színművészi rátermettségét. Csupán azt mondom, hogy felvett egy kamu szerepet, amit bőven túltult, ezáltal saját kvalitásait degradálja.
Laci bácsi érdekes felvetés, számomra ő meg pont a másik véglet. Egy (nemzetközileg is) elismert szakács pozitív, kedves személyiséggel. Annyi bűne van, hogy felvette az elhíresült műsorát az egyszerű ételekről egyszerű embereknek, ahol ketchupot meg vegetát is használt. Ezt a 444 szépen felkarolta, és szépen kiforgatta/megalázta az öreget.
Abból a szempontból hasonló a két szitu, hogy két, a szakmájában sikeres embert karrierjük egy szeletére vezetik vissza, annyi különbséggel, hogy egyik megjátssza, a másik meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!