Marilyn Mansont várhatóan lecsukják majd? Vagy megússza a számos nemi erőszakot, zaklatást, kényszerítést stb, amit a barátnőivel és a rajongóival csinál rendszeresen?
Watkins tuti hogy nem ártatlan, de szerintem a fele se igaz annak amit írtak róla. Anno én is lesokkolódtam és kapásból elhittem mindent, aztán mikor később jobban utánanéztem a dolgoknak, elolvastam egy csomó cikket külföldi oldalakon, arra jutottam, hogy sok túl sok gyanús dolog van a történetben. A Manson ügynél pedig arra tippelek hogy csak a jéghegy csúcsa amit most látunk, sokkal kacifántosabb történet lesz ebből és egy csomó más zenész is érintetté válik.
Ettől függetlenül továbbra is hallgatom a zenéjét mindegyiküknek, mert annak semmi köze ahhoz, hogy a magánéletben mi szárad a lelkükön, a zene nem bánt senkit. Eisen új bandája pedig nagyon ígéretes, aki szereti a Static-X-et, a Face Without Fear-t is bírni fogja szerintem.
Zeneileg szubjektív mit szeretünk, én pl. Manson 90-es és 2000-es évek beli lemezeit igen, de az újabbakkal már nem fogott meg, főleg hogy 2003 körül már a Static-X volt az elsőszámú kedvencem, Eisen a kedvenc gitárosom majd később a Lostprophets fogott meg nagyon. A felsoroltak közül Tripp Eisent ismerik legkevesebben de sokaknak leesik ha úgy mondom hogy az a dreadlock-frizurás gitárpörgetős fura figura a Static-X-ből aki mindig érdekes feliratos pólókat visel :) Egyébként meg a 80-as évek óta zenél, glam metalosként kezdte, aztán a Dope alapító tagja, később a Murderdollsban játszott még a Static-X előtt. Szerintem nagyon tehetséges és van egy elég egyedi gitárstílusa és hangzása amit ha meghallok, azt mondom, na ez a nu és az industrial metal tökéletes kísérője. Valahogy így kell ezt csinálni.
A Lostprophets-et sokan csak egy sikeresebb bandának tartják, akik jól meglovagolták az aktuális zenei trendeket, és innen-onnan összeszedegették a stílust, így is fel lehet fogni végül is, az én véleményem szerint minden tag zseniális és gyakorlatilag a 2000-es évekből kiszedték a legjobb részeket úgy kompletten beletették 5 lemezbe. A többi tag Watkins nélkül tök más stílusban is egy baromi jó lemezt csinált, de korábban is annyi mix, közös produkció, feldolgozás, minden volt hogy csak na.
A gyanús dolgok vele kapcsolatban ott kezdődnek hogy egy prosti jelentgette fel aki hol vele volt, hol nem, miután megtudta hogy pedofil dolgai vannak szakított vele majd visszament hozzá hogy lebuktassa de így is évekbe tellett. Ez magyarázható a hatóságok töketlenkedésével amiről itt a kérdező is beszél, de az is lehet hogy csak valakinek útban volt mert kis hal volt aki nagyobbakat is buktathat ha továbbmegy a nyomozás (lásd Epstein ügy, ott se tudjuk meg a végkifejletet, de amiről mentek a hírek, az higgyétek el, csak az előszoba lehetett). De ami furcsa még hogy már a 3. böriben van, még mindig él, pedig tudjuk hogy az ilyeneket nem kedvelik a sitten sem, látogathatják a rajongók és a letartóztatása óta ami kb 8 éve volt egyetlen egy új esetet, áldozatot nem sikerült felkutatni mikor azt ígérték hogy az egész világra kiterjedő nyomozást folytatnak ahol csak megfordultak. a mai világban ahol 20 év után is felderítik az ilyesmit pont nála nem tudták akinek csak Japánban többmillió rajongója volt? Arra gondolok, hogy nála nagyobb kutyák is gyanúba kerültek és inkább megszüntették a nyomozást. Amúgy meg abba belegondoltatok már, hogy az ilyen bűncselekmények esetén értelemszerűen ugye nem hozhatják nyilvánosságra a bizonyítékokat, a tárgyalás teljes titokban zajlott, szóval bármi történhetett. Úgy tudom, hogy Watkins bizonyos pontokban elismerte bűnösségét, de azt hogy megerőszakolt volna bárkit azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!