Ezt a csajt miért nem nézik többen? :D
https://www.youtube.com/channel/UCD__VQRplmgvr9Xsylrt8Aw
Kicsit Selyem Jázminra hasonlít a videóinak a stílusa, csak szerintem szórakoztatóbb. Hogyhogy nem futott be annyira mint Jázmin?
Lehet fikázásnak értelmezni, de nem annak szánom. Molnár Krisztián elég ismert szerintem. (Te eddig nem ismerted?) Az ismertségének a szintjét simán elérhetné ez a nő is, mert van annyira szórakoztató mint ő. Én kedvelem ezeket a videósokat, nem gúnyolódom. Kikapcsolódásként nézem őket.
Igazából az a kérdés lényege, hogy miért csak "underground" youtuber ez a nő. Simán lehetne nagypályás trash. (Mint Kiki vagy Irénke.)
Bartost vagy Herbyt is hozhattam volna példának, mert ennek a csajnak is lehetne annyi feliratkozója mint nekik.
Fura ízlésem van tudom, a barátaim hülyének is néznek miatta. (Értelmiségi körökben mozgom. Ezt abszolút nem felvágásból mondom, ne értsd vagy értsétek félre. Csak azért tisztázom ezt, hogy hangsúlyozzam a fura helyzetemet.)
Érdekel mindenféle ember, szeretem az embereket tanulmányozni. Nem nevetem ki őket, azt pedig pláne nem gondolom, hogy fölösleges tartalmat gyártanak. Én már azt is értékelem, ha valaki elmondja egy videóban, hogy mi történt vele aznap. Vannak, akiket kicsit unalmasabbnak tartok. (Bartos és Herby ide tartozik.) Viszont vannak, akik nagyon lekötnek, mint például ez a nő, vagy Varga Irén, vagy Krisztián (ő rengeteget változott pozitív irányba, bár nekkem eddig sem volt semmi bajom vele). Irént személyesen is ismerem, kifejezetten baráti a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!