Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szórakozó helyereken hány...

Szórakozó helyereken hány éves korhoz kötik a belépést? Egy 17 éves mehet, vagy szigorúan betartják a 18-at?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hivatalosan 18 de a legtöbb szórakozóhelyen beengednek akár 14 éves pöc*öket is.Ha nem tennék akkor Magyarországon csődbe menne a discok 80%-a
2010. aug. 16. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Van ahol betartják, igazából külsőre ítélnek, szóval ha idősebbnek nézel ki kicsit a korodnál, akkor simán bemehetsz.

De tőlem pl mindig elkérik a személyit, pedig 26 éves vagyok. Sőt, volt már, hogy a pasimat kezdték el piszkálni, hogy biztos-e benne, hogy a kis fiatal barátnőjét ilyen helyre akarja hozni, közben pedig ő fiatalabb nálam 2 évvel...

Szóval ez szerencse kérdése...

2010. aug. 19. 00:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Én 23 éves vagyok. De van egy unokatesóm, aki lány, 17 éves lesz októberben, és szeretném vinni magunkkal. Otthon (vidéken) már szokott járni (mindenki mindenkit ismer) de itt Pesten nem tudom, hogy beengednék-e. Ráadásul sokan nem is nézik ennyi évesnek, csak 14-15-nek, mert nagyon alacsony, és olyan kislányos arca van. Szóval a személyit tuti elkérnék, de ha látnák, hogy 17 akkor beengednék??
2010. aug. 19. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Helytől függ
2010. aug. 21. 02:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, ahol megnézik a személyit, ott nem engedik be, ha 17 éves.

De pl van ahol vannak engedmények, pl A38-on beengedik őket, ez tuti, Zp-ben este 10-ig mehetnek be 18 éven aluliak, ha utána nem megy ki, akkor maradhat ameddig akar.

Ahova tuti nem engedik az pl az instant, corvin tető, mert ott mindig kérik.

Gödörbe pl tuti beengedik.

Utána kell néznetek, kérdeznetek, mielőtt jön és akkor eleve olyan helyre menni, ahol nem lesz gond.

2010. aug. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!