Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg nagyon Kim Taehyung?

Figyelt kérdés
Kb. tavaly december óta teljesen más mint régen volt. Ez nem feltétlenül rossz, csak, hogy ti örültök ennek a változásnak? Mert én nem különösebben.

2021. febr. 3. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Változott szerintem is, de már régebben is észrevettem, gondolom csak felnőtt+a nagyszülei halála is közrejátszhatott benne.
2021. febr. 8. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Részben a veszteségei miatt is komolyodott meg ennyire, de már felnőtt eleve. Ettől függetlenül szokott nevetni, és mi pedig aztán tényleg nem tudhatjuk, hogy milyen a való életben a többiekkel.
2021. febr. 9. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:
34%
Még mindig ugyanaz a cuki jóképű Kim Taehyung maradt és mindig is így fog maradni! Mert benne minden jó persze nem mindig a helyén való a viselkedés néha túl energikus és nagyon mohó de én mindent szeretek benne úgy ahogy a többi tagot is Jint,jimint,jungkookot,Rap Monstert,sugát,jhopot,
2024. febr. 12. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!