Tényleg mindent az Irigy hónalj mirigyesek énekelnek a műsorukban? Még a női dalokat is?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 09:11
1/7 Carena válasza:
A női hangú dalokat hogy énekelnék,ha mind a nyolcan pasik???? Ott valami turpisság van! :-D
2/7 Harrr válasza:
Vásári André feat IHM, szerinted?
A női hangokat így hozták össze :D
3/7 Carena válasza:
Ez hülyeség! André nemrég villant be és azelőtt senki se tudta,hogy ő van!!!! És akkor is voltak női hangú dalaik! :-D
4/7 Harrr válasza:
:DDDDD
Most megfogtál :D
:DDDDD
Ne szoríts ilyen erősen XD
5/7 anonim válasza:
A női hangokat nő énekli fel. Olyat is hallottam, hogy volt, aki felénekelte a sajátját nekik. Persze ez lehet nem igaz.
Egyébként jó hangjuk van, de azért még nem nők :)
6/7 anonim válasza:
A "Nem csak neked fáj"-nak nem tudom mi az eredeti címe, de azt az Judi vagy hogy hívják tényleg felénekelte nekik!
7/7 anonim válasza:
Szerintem simán vannak ilyen segéd énekeseik,de sok dalt énekel például Sípos Peti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!