Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Zámbó Jimmy...

Szerintetek Zámbó Jimmy tényleg öngyilkos lett?

Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem valószínű.
2021. jan. 28. 00:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kellett neki a pisztoly? Vagy a maffiafőnök fenyegette meg, vagy valamelyik kiscsaj volt a sok közül, akinek az apja le akarta lőni? Háromgyerekes apa és kiscsajokat széditett? Hírek szerint volt minden újjára egy.
2021. jan. 28. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

"nem bírta a kukorékolást, őrjöngött (persze, üvegszámra itta a whiskeyt), kilőtt az ablakon Le akarták beszélni, hogy pisztollyal ne játsszon, erre mindenhová lőtt, "

Na még ezt a verziót nem hallottam a húsz év alatt.

Mármint hogy whiskeyt ivott akkor este (a hivatalos iratok szerint csak két üveg pezsgőt). És hogy lőtt minden hova. Hivatalosan csak két lövést említenek. A harmadik volt a végzetes.

(Záró jelben akkor talán érdemes lenne újból ki vizsgálni az ügyet). A fegyverrel való vissza éles miatt. Még akkor is ha az elkövető már húsz éve elhunyt. +ez persze csak irónia

2021. aug. 15. 06:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy 4lövést adott le és az 5. volt a végzetes.És nem whiskyt ivott hanem pezsgőt 1üveg pezsgőt.Ezt Edit asszony nyilatkozta..Én kizártnak tartom hogy öngyilkos lett.Valószinüleg véletlen baleset volt.Mert ami Hulé Éva mondott hát hogy Edit asszony lőtte le Jimmyt..hát még ha igaz is lenne miért várt ennyi időt? Bár aztán a franc tudja mitörtént valójában.Edit asszony is az egyik interjújában hebegett hsborgott..de az éva is elég fura.
2022. okt. 16. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Hulé Éva évekkel ezelőtt meghalt, Edit asszony él, de hallgat. Zámbó Jimmy úgy élt, ahogy meghalt, züllött, fiatal lányokat szédítő, részeges alakként.
2022. okt. 16. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!