Miért szakítottak Icebluebird(Bence) és Doggyandi?
Andi és Bence egyik adminja/modija. Vagyis Andié most is, de Bencéé azt nem hiszem😅
Mostmár Andi barátja, meg modija is.
Skóciában dolgozik(tt),most elvileg MO-n van, de ez nem biztos infó.
Én is teljes mértékben úgy gondolom ahogy a 7-es.
Több mint 5 évig voltak együtt.
Igaz, hogy Andi az utolsó fél évben már nem szerette úgy Bencét ahogy Bence őt, de nagy változás ez most mindkettőjüknek, mivel 5 év hosszú idő..
Mind a ketten máshogy dolgozták fel a szakítást. Bencének idő kellett, és egy picit vissza is vonult a közösségi médiától,(szerintem ő nagyon komolyan gondolta kettőjük kapcsolatát a és szerintem az se volt kizárt, hogy ő kész lett volna összekötni az életét Andival)
míg Andi folytatta a videózást és nem sokkal később össze jött immuval.. Én úgy gondolom egyértelmű hogy kit viselt meg jobban a szakítás..
Bár azt egy kicsit furcsállom, hogy annak idelyén (amikor Andi és Bence össze jött) elvileg sokat vaciláltak azon, hogy össze jöjjenek-e, mit fognak szólni hozzá az emberek, stb, stb.
Most meg Andi szakítás után nemsokkal össze is jött immuval.. Ez is csak alá támasztja 7-es mondatait...
De szeretném ezúton leszögezni, hogy ez az én magánvéleményem, én, mint külső szemlélő így látom a dolgokat.
Bakker, így legyen ötösöm a lottón!
Nem követem én túlzottan Andit, de tavaly az egyik Patkánymeló rész alatt volt valami ilyesmi jelenet (nem pontosan idézem):
Bence csinált egy Mini Me-t: "Jön mindjárt a kis Bence."
Andi: "Szeretnéd?"
Bence viszont valahogy kerülte az egyértelmű választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!