Tom Holland mitől ennyire népszerű?
Mert tehetséges.
Amùgy meg nem gyerek már (24 éves). Meg mert szerintem ö tipikusan az a szinész akit nem csak a szerepeiért vagy az alakításaiért szeretnek, hanem a személyiségéért. Meg mert jól néz ki
Szerintem elsősorban a személyisége miatt ilyen népszerű. Kedves, kicsit hebrencs fiú (férfi) benyomását kelti.Én hozzá képest vénasszonyv agyok, de ha interjót látok vele mindig az jut eszembe hogy úgy megölelgetném. Engem amúgy a Lip Sync Battle-el vett meg kilóra.
https://www.youtube.com/watch?v=jPCJIB1f7jk&ab_channel=Comed..
muszáj sajna kinevelni az új generációs színészeket mert ha megnézed nagyon kevesen vannak! mind a +40-es korosztály van aki kapott komolyabb szerepet
és jelenleg nagyon kevés a fiatal 20-as színész! és igen fel hype-olják pont ezen okok miatt meg hát szerepelt a pokemberben és a pokember egy hatalmas dolog... főleg a marvel moziverzum miatt is mert ő fogja most vinni a prímet erre utaltak nagyon sokszor persze mint színész nem kiemelkedő... elmegy csak pont kapott egy világhírű szerepet kb mint anno daniel radcliffe azaz harry potter!
tom potenciája abba merül ki hogy pokember és sok filmben fog szerepet kapni
pl lesz pokember 3
valamint biztos hogy más marvel filmekben is felfog tűnni sőt szerintem lesz új bosszúállók is és ott van még a venom-verzum azaz ami volt most venom film tuti össze teszik őket a következő években sőt erre is épít a venom mert lesz folytatása valamint lesz az a vámpiros is (és a keselyű vagy ki feltünt az előzetesben aki volt a pokember hazatérésben) csak szerintem vagy a pokember 3 végén fog feltűnni venom vagy már az elején és biztos egy ilyen részleges duót fognak addig alkotni csak az egyik végezni akar az ellenséggel a másik élve elfogni és ebből lesz majd a nagy nemezis szál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!