Régebbi kapcsolatot említ meg a cikk (highschool relationship), talán láttam is az interjút..?
Egyiknek sem lehet partnere, ez benne van a szerződésükben.
2021. jan. 13. 02:05
2/8 anonim válasza:
nem felesleges belekötésként, de a Rap Monster név már elavult, az RM tényleg helyes. a művészneve jelentése mostmár a Real Me.
2021. jan. 13. 13:32
3/8 anonim válasza:
Mivel Koreában nagy felháborodást kelt a rajongók között, ha valamelyik idolról kiderül, hogy párkapcsolatban él, ezért ezt titokban szokták tartani. Ergó senki nem tudja, hogy van-e barátnője, csak ő maga (illetve a barátnője, ha van), meg azok, akik őket személyesen ismerik. Egészen addig, amíg egy paparazzo le nem fotózza őket és valamelyik pletykaoldalon meg nem jelenik, hogy jár valakivel, nem fogjuk megtudni, hogy van-e párkapcsolata.
2021. jan. 13. 14:58
4/8 anonim válasza:
sztem van
2021. jan. 14. 13:08
5/8 anonim válasza:
RM* ezt ne felejtsük el.
Kérdéshez vissza térve,nem tudhatjuk.Mostanában nagyon felkapott lett az is,hogy állítólag jegyes/menyasszonya van és gyerekei ami szerintem teljesen nonszensz kitaláció hisz most vannak a karrierjük csúcsán,milliónyi rajongójuk van világ szerte és ilyesmit szerintem nagyon nehéz lenne eltitkolni.
Barátnője simán lehet hogy van,de mind mondtam is,nem tudhatjuk.
2021. jan. 16. 18:06
6/8 anonim válasza:
5. Ez egy vicc volt, senki se vette komolyan, vagyis úgylátszik, hogy páran igen és te is közöttük vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!